Rrip nylon
- 13%

Rrip nylon

13

13

Add to cart
Buy Now
Category:
Gjatësia e këtij zinxhiri trajnimi i lejon pronarit të kontrollojë qenin e tij edhe nga distanca.
Veshja e saj prej gome kundër rrëshqitjes promovon një kapje të fortë.
Ky zinxhir për stërvitjen e qenve është ideal për trajnimin dhe bindjen ndaj bindjes gjatë shëtitjeve ose ushtrimeve në vende të hapura.
Përveç kësaj, futjet reflektuese ofrojnë siguri shtesë gjatë shëtitjeve të mbrëmjes.
I përshtatshëm për qentë që peshojnë deri në 35 kg
Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Rrip nylon”

TOP

X