Lodër bazooka

Lodër bazooka

25

Out of stock

Category:

Hedhës automatik i topit të tenisit për qentë

Ai hedh topa tenisi më shumë se 20 metra larg! Projektuar për të inkurajuar lëvizjen e qenit tuaj.
Ndihmon për të përmirësuar ndërveprimin midis jush dhe mikut tuaj me katër këmbë. Mund të ruajë 2 topa tenisi në të njëjtën kohë. Si punon? Asgjë nuk është më e thjeshtë: futni topin, tërhiqeni dorezën dhe më pas tërhiqni këmbëzën. Ai e lëshon topin 20 metra larg! Plus • Argëtim i madh për qenin tuaj, përpjekje minimale për ju • E lehtë për tu mbajtur për ekskursionet tuaja në natyrë.

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Lodër bazooka”

TOP

X