Likuid Edukativ
- 29%

Likuid Edukativ

5

5

Add to cart
Buy Now
Tërheqja edukative higjienike është një ndihmë e vlefshme për kafshët shtëpiake të vogla të shtëpisë.
Veçanërisht për këlyshët dhe kotelet,i mëson ata të zbulojnë vendet e duhura për nevojat e tyre,ndërsa i mëson ata të shmangin vendet e ndaluara.
Projektuar për të mësuar shpejt këlyshët dhe kotelet tuaja të ndoten në vendin që keni zgjedhur.
Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Likuid Edukativ”

TOP

X